Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і порадували її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала, як готується до чергового концерту в Росії, а також частина фотографій – зі сцени.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На деяких фотографіях Світлана відображена у відвертому концертному вбранні, вона крокує в закуліссі в компанії своєї охорони і підтанцьовки. На інших знімках вона вже танцює на сцені, а на третіх відображена в простому спортивному луці під час підготовки концерту. Треба сказати, що шанувальники неоднозначно відреагували на такі фото і почали активно їх коментувати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.