Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке здивувало і навіть шокувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала, як виглядає її тренування. Такого тверку мережа ще не бачила.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Світлана Лобода опублікувала коротке відео, на якому можна побачити її тренування. І все б нічого, тільки співачка стоїть спиною до камери і рухає попою, як ніби танцює тверк, вже потім на її стегнах видно резинку. У підписі до відео Світлана розповіла про свої заняття. "Якщо ти хочеш протриматися у формі довго і бути здоровим: правило номер 1 – не роби великих перерв, як би не було тобі важко, прокидайся і йди на тренування! Через лінь і "не можу". Удачі", - написала Лобода.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.