Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила чорно-білий кадр з новенької фотосесії для популярного глянцю L'Officiel Ukraine. Так, артистка позувала на даху висотки, примірявши лосини і коротенький топік з довгими рукавами, а також засвітивши струнке тіло.

"Щоб мрії збувалися, потрібно наполегливо над ними працювати. Поставте собі мету і йдіть до неї. Вірте в себе і ніколи не зупиняйтеся, адже кожен крок робить вас ближче до мрії. Не бійтеся труднощів, вони загартовують характер. І не бійтеся, якщо щось не вийде з першого разу, адже це досвід, завдяки якому ви навчаєтесь. Будьте наполегливі, не відступайте від своїх цілей і все вийде! ", - поділилася порадою Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Шикарна жінка 😍🔥", "Бідні ніженьки", "Ще потрібно худнути...", "Неймовірна Настя!", "Божественна 💥❤️", "🔥🔥🔥🔥Вогонь вогнище❤️", "Королева 🔥🔥😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.