Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила серію розкішних кадрів, позуючи для українського бренду Lake Studio. Так, артистка приміряла облягаючу сукню лимонного кольору на тоненьких бретельках, а образ доповнила ніжними сережками і яскраво-червоною помадою.

"Давно мріяла потрапити в кадр @ianatokarchuk💋 гарний день. А це плаття від @lake_studio", - поділилася емоціями Фреймут. Фолловери залишилися в захваті і засипали Фреймут компліментами: "😍😍😍 Красива 😘", "Чарівна🔥❤️", "Ви неймовірна".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.