Зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне фото з Одеси, милуючись яхтами в порту. Так, артистка приміряла коротеньку білу сукню з відкритими плечима і сережки у формі квітів.

"Розкажи, Одесо, розкажи... Як ти вмієш так - не відчувати віку...", - зворушливо підписала Кравець. Фолловери залишилися в захваті: "Краса🤩🤩🤩❤️", "Ой який там вік, шо ти видумала?)", "Красуня! Лялька просто!😍😍😍😍", "Олена - найкрасивіша жінка України😍", "Боже,яка ж ви гарна😻💖", "Одеса -Красуня наша !!!!! І ти Оленко, також прекрасна 🙏❤️💐💐💐", "Яка ви красива, Олена!!!! 👍😍🎉", "Неймовірна!!!💕💕💕🌹🌹🌹", "Ой, яка гарна фотографія 😍 І ви, Олено, шалено красива ❤️ Хотілося б частіше бачити ваші фото в стрічці 🙏🏼😌".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, старша дочка Олени Кравець Маша здивувала кардинальною зміною іміджу.

Раніше Знай.uа повідомляв, що актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою політичну кар'єру.

Також Знай.uа писав, що Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.