Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новими знімками на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фото, на яких позує в компанії своєї бабусі, мами і доньки.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, бабуся Кім Кардашьян святкує 85-й День народження. Щоб привітати жінку, світська діва опублікувала в соцмережі фотографії з нею, а також зі своєю мамою і навіть донькою. А у підписі до фото склала зворушливе привітання бабусі. Треба сказати, що 85-річна жінка з сімейства Кардашьян виглядає досить свіжо і молодо, що відзначили також фанати Кімберлі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.