Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало і повеселило її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала знімок, на якому позує в компанії незвичайних подружок.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, Світлана Лобода повернулася в Санкт-Петербург з Баку, і десь знайшла ламу і альпаку. Звичайно, зірка не упустила можливості, і почали фотографуватися з тваринами. На знімку вона позує в чорному спортивному костюмі з білою футболкою. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на очі темні окуляри. Як видно, ламу вона обіймає за шию, а пухнаста альпака просто стоїть поруч. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.