Головний холостяк країни Микита Добринін, який був героєм однойменного шоу на телеканалі СТБ зробив свій вибір. Як відомо, фіналісткою шоу "Холостяк" стала Дар'я Квіткова, і ледь не вперше відносини учасників продовжилися по завершенню проекту. Зараз парочка живе разом в новій квартирі та облаштовує її.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

За фотографіями парочки, які вони викладають в соціальні мережі можна побачити, що вони практично весь свій час проводять разом. Однак, і такій нерозлучній парочці доводиться іноді і розлучатися. Не так давно стало відомо, що Микита Добринін поїхав в Скадовськ проводити "Чорноморські ігри". Очевидно, Дарина Квіткова компанію в цій поїздці йому не склала. Сам Микита не так давно поділився знімком в гідро-костюмі з Скадовська, який назвав Мальдівами.

"Для мене справжній відпочинок— зміна діяльності. Ну ось подорожуєш, потім працюєш. Потім знову поїздки, нові плани і зустрічі. Так сьогодні веду другий день конкурсу Чорноморські ігри і перед сценою вирішив вийти в море, подивитися на місцеві Мальдіви(їх реально так називають). Думаєте схожі?" - повідомив Добринін.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В коментарях відзначилася Дар'я Квіткова, яка повідомила, що скучила. Однак, її повідомлення Микита залишив без відповіді.

Інших коментатори оцінили українські Мальдіви Добриніна:
"Море - це круто", "Там є гарні місця, можна навіть побачити дельфінів", "Так, схоже на Мальдіви, але щоб відпочивати, треба працювати, все правильно Микита ви робите, так тримати", "Думаю, до Мальдів нам ще далеко".

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" розповіла, з ким живе, крім Добриніна: "Раніше не особливо любила".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дарія Квіткова показала весільне відео з Добриніним.