Популярна українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто тішить шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала кумедне фото, на якому позує в компанії колеги по групі Олексія Завгородного.

"Позувати – це наше 😂😂😂", – підписала відео Надя Дорофєєва.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У ролику можна побачити Надю і Олексія, які всіляко звиваються перед камерою. Дорофєєва весь час складає губи в поцілунках, а Позитив робить пафосний вираз обличчя. При цьому обидва вони одягнені в чорні костюми. Відомо, що "Время и Стекло" приїхали в Баку на фестиваль "Жара", де зібралися всі вершки російського шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Шанувальники не залишились байдужими до відео і почали активно коментувати побачене.

"Рука на плече уже как символ группы😂😂😂", "Как же это мииило❤️❤️❤️ Вы просто бомба🔥🔥🔥", "что это у тебя на пальцах, о нет, Надя превращается в халка😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ещё бы не хватало😂❤️❤️❤️❤️❤️люблюююююю", "Аааа😍😍😍 какие эмоции 🔥💕 самая эмоциональная группа! Лучшие 💕💕💕", - коментують шанувальники.

Нагадаємо, Дорофєєва побешкетувала з Позитивом, поки Дантес не бачить: "Люди у чорному, шикарні".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.