Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найцікавішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало і повеселило її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала знімок, на якому позує в компанії подружки. Але користувачі дивляться не тільки на її попу, але і на незграбний фотошоп Світлани на цьому знімку.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно, перед камерою Лобода знову з'явилася в безглуздому платті, яке вже не раз критикували в мережі, і в якому вона з'являлася на багатьох світських заходах. Поруч зі Світланою на фото можна побачити ще одну дівчину, яка як би щось розповідає співачці, але при цьому вона повернулася попою до камери. Але найбільше коментарів дісталося очевидному і ріжучому око фотошопу. Фанати помітили і подовжені ноги, і похилений стільчик на задньому плані.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.