Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками милим фото з Одеси зі зйомок літнього кубка тієї ж "Ліги Сміху".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так на фотографіях Наталю можна побачити разом з популярними артистами, які є зірковими тренерами "Ліги Сміху". Так, на фото присутній комік Юрій Ткач, народний артист України Стас Боклан, актор, який зіграв "Витальку" в однойменному серіалі Гарік Бірча, а також танцюрист і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма. Наташа, треба сказати, не приховує свого захоплення, що виявилася в такий крутий компанії.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до фото вона написала: "Команда Ух на Лізі Сміху! Дякую за чудову можливість взяти участь у святі гумору, зустрітися з неймовірно талановитими людьми і попрацювати на узбережжі нашої морської перлини! Я давно так не сміялася! Восени в ефірі. А хто ваш улюблений тренер?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Тренерів вже прозвали Дивовижною п'ятіркою.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".