Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим фото з відпустки, відправившись в Салоніки, Греція. Так, артистка в бікіні з анімалістичним леопардовим принтом облюбувала пальму, закинувши ноги якомога вище і демонструючи розтяжку. Також Анастасія спробувала "схуднути" в кадрі, надто сильно витягнувши його.

"Ну все. Я тут!😉 ", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на побачене , адже коментарі хитра балерина давно сховала подалі від критики. Однак життя Анастасії все ж змінилося в кращу сторону: шанувальники вже давно не бачили відвертих шпагатів або фотосесій голяка, а ще артистка дала кілька концертів, виступаючи з дітьми.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.