Сама скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим чорно-білим фото, на якому позує в стильному луці.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Ольга Фреймут позує в легкій світлій маєчці, її волосся розпущене, а на обличчі втомлений вигляд. Шанувальники помітили, що Оля схудла, і явно чимось незадоволена. У підписі до фото Фреймут написала цитату з книги Джерома Селінджера "Над прірвою в житі": "Присягаюся богом, якщо б я грав на роялі або на сцені і подобався цим ідіотам, я б вважав це особистою образою. До біса мені їх оплески? Вони завжди не тому аплодують, чому треба. Якщо б я був піаністом, я б зачинився в коморі і там грав".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.