Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно новоспечений чоловік виконавиці, продюсер Потап, виклав кумедне фото в обнімку з коханою, відправившись на сонячну Сардинію з Позитивом і його дружиною. Так, артист пожартував, що соліст "Время и Стекло" явно зіпсував йому кадр своїми кривляниями.

"Завжди знайдеться той ,хто спаганить фото з відпустки", - обурився Потап. Фолловери не пройшли повз: "Чого ви скрізь берете з собою когось? Вони вам гроші позичають? 😄😄😆😆😆 А фото класне, душевне😆", "Настя взагалі не схожа", "Які ви хороші 😍 Наші любі 💋🙌👌", "Ви хоч раз їздили відпочивати самі? Вічно кагал народу з собою возите!)", "Він краще за всіх тут і вийшов 😂".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.