Екс-ведучий програми "Ревізор" та успішний ресторатор Микола Тищенко пройшов за списками партії "Слуга народу" до Верховної Ради України, а відразу після цього зламав руку.

Мало того, новоспечений нардеп втратив свій шарм і дуже схуд. Шанувальники Тищенка занепокоїлись його станом здоров'я. Про це пише Сlutch.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Бізнесмен, ресторатор, шоумен і телеведучий Микола Тищенко багато подорожує з родиною і регулярно публікує знімки з різних куточків світу зі своїм молодшим сином і дружиною Аллою Баранівською. Шанувальники уважно стежать за дописами шоумена.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Однак, останні світлини Тищенка насторожили його фанатів.

Напередодні, 31 липня, Микола Тищенко опублікував в своєму instagram новий знімок. На ньому ресторатор і нардеп зображений з гіпсом на руці і посмішкою на обличчі. Деякі передплатники Тищенко відзначили, що новоспечений політик виглядає сильно схудлим.

Ось, що пишуть передплатники в коментарях: "Щось ти брат схуд, видужуй. У всіх сенсах", "Микола, поправляйтесь а то ви схудли", "Дуже схудли і постаріли, одужуйте!".

Нагадаємо, ми подавали найповнішу біографія ресторатора Миколи Тищенка з неочікуваними фактами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Тищенко - професійний ресторатор і на відміну від Ольги Фреймут знався на всіх правилах кухні та готельного бізнесу дуже добре.

Також Знай.ua писав, Микола Тищенко запам'ятався глядачам участю у шоу "Танці з зірками"