Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала кумедне фото, на якому позує в компанії свого чоловіка. Схоже, парочка відправилася на відпочинок в Італію, де зараз відпочивають Потап з Настею Каменських і Позитив з дружиною.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фотографії Надя Дорофєєва накинулася на чоловіка, як ніби хоче вкусити. На ній світлий одяг, волосся розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. А ось Вова позує в чорній майці, поверх якої накинув світлу сорочку. Його волосся теж скуйовджене, на очах темні окуляри, а на обличчі незворушний вираз.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписі до фото Надя написала несподіване зізнання: "Фото зроблено в момент, коли Вова сказав, що, якби він народився в Італії, став би геєм. Дуже вже тут красиві і доглянуті чоловіки". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію зірки.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.