Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна у проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками милим фото з відпочинку.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На знімку Наталія позує в стильному суцільному купальнику чорного кольору, який підкреслив її схудлу фігуру. При цьому вона відображена в цікавій позі на території готелю під струменями поливу газону. І, треба сказати, що Могилевська, яка днями відзначила 44-й День народження, виглядає абсолютно щасливою. Шанувальники відзначили, що Наташа сильно змінилася і покращала, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".