Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото з відпочинку, вирушивши з чоловіком Потапом, виконавцем Позитивом і його дружиною на острів Корсика, Франція. Так, артистка позувала в об'єктиві Позитива, порівнявши себе з Дівою Марією.

"Погляд Марії
Photo by @positiff", - пожартувала Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Якщо погляд Маріі, то Ви вагітна) ❤️", "О Боже,попа як у Кім,погляд як у Марії🙄....", "Кінчики волосся , що з ними сталося?", "Що з волоссям?", "Іноземка...навіть на українку не схожа...Еспаньйола", "як тобі пасує кохання Потапа!!! ти ще більше розквітла!!!!", "Далеко до МАРІЇ, НЕ ПІДЛЕЩУЙ СЕБЕ.", "Фото шикаре, захоплюючий Погляд, Дуже гарно", "Вам би Есмеральду грати в мюзиклі😊і краса і голос є 😍", "Мона Ліза❤️".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.