Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment показав фанатам фото з тренування у спортзалі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На знімку Іраклі позує у спортивному образі - на ньому чорні лосини, поверх яких він одягнув шорти в тон, при цьому він з голим торсом. Холостяк сфотографований в момент виконання силової вправи, на його тілі напружилися, здається, всі м'язи. А на обличчі відповідний вираз. У підписі до фото він написав: "Друзі, експрес-опитування. Як ви думаєте, викладати відео з моїх тренувань в Instagram або ж вам хотілося б бачити їх на YouTube? Чекаю вас в коментарях!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно писати відповіді в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.