Головний герой шостого сезону шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія опублікував нове відео в Instagram. Про це передає Clutch.

Головний герой шостого сезону найромантичнішого шоу країни "Холостяк" Іраклі Макацарія — справжній улюбленець української публіки. По закінченню проекту грузинський продюсер так і не зміг знайти свою другу половинку, хоча йому часто приписують романи з популярними телезірками. Проте офіційних коментарів про його нинішній статус екс-Холостяк не дає, так що з'ясувати, що насправді відбувається у його особистому житті поки що неможливо.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вчора, 9 червня, Іраклі Макацарія опублікував нові відео в своєму Instagram. У сторіс у екс-Холостяка з'явилися записи зі святкування весілля його друзів. На них Іраклі постав перед глядачами у класичному чорному смокінгу, як й інші гості. На відео Макацарія відобразив танець молодят, якими, по всій видимості, є його друзі, а також елементи застілля та інші активності.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначимо, що весілля проходило в грузинському стилі. Перед виходом молодят для них побудували «коридор» з мечів, під якими і пройшли наречений і наречена. Далі за програмою був перший танець молодих, а потім на гостей чекав величезний білосніжний торт.

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін перевернув життя українки.

Раніше Знай.uа повідомляв, зірка "Холостяка" заворожив мережу голим фото, прихильницям стало спекотно.

Також Знай.uа писав, зірка "Холостяка" підірвав світську вечірку новим образом.