Зараз українська співачка Надя Дорофєєва відпочиває з чоловіком Володимиром Дантесом в Італії. Кожного дня – новий порт і маленькі містечка Середземноморського узбережжя.

Примітно, що їх канікули збіглися зі знаменною для пари датою – річницею сумісного життя. У понеділок, 5 серпня, виповнилося 8 років, як Надя і Вова живуть разом. Про це Дантес розповів у своєму Instagram-профілі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фото Вова позує на причалі серед пришвартованих яхт. На ньому вільна біла футболка і чорна кепка. У руках він тримає кілька коробок з піцою.

"Святкова піца до восьмиріччя сумісного життя! Ми вирішили, що ця дата важливіша, ніж річниця весілля ось і святкуємо на всю!" - підписав фото блогер.

Варто відзначити, що в коментарях шанувальники щиро вітали Вову і Надю з особливим для пари днем.

Нагадаємо, що Настя Каменських у прозорій майці порівняла себе з Богородицею.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дантес похвалився голою попою Дорофєєвої всьому Instagram.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес показав романтичне фото з відпочинку.