Німецька супермодель Хайді Клум не так давно вийшла заміж за хлопця, який молодше за неї на 16 років. Гітарист групи "Tokio Hotel" Том Каулітц став щасливим чоловіком ангела білизняного бренду "Victoria's Secret". Хайді прослужила в компанії з 1999 по 2019 рік і до весілля з Томом дівчина вже встигла обзавестися 4 дітьми.

Хайді Клум і Том Каулітц
Хайді Клум і Том Каулітц

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Парочка вже не раз була помічена за "юношенскими" забавами. Очевидно, Клум часто впадає в дитинство під стать своєму молодому обранцеві. Але, чергову витівку супермоделі важко назвати дитячою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Подружня пара Клум-Каулітц вирушила на один з пляжів, аби позасмагати. Компанію їм склав брат-близнюк Тома і вокаліст групи "Tokio Hotel" - Білл Каулітц. Папараці сфотографували, як Хайді, не соромлячись не лише людей на пляжі, але і брата чоловіка, засмагає топлес - без верху купальника. Кадри вмить розлетілися по соцмережам.

Нагадаємо, німецька модель Хайді Клум шокувала фанатів незвичайним знімком з рептиліями.

Як повідомляв раніше Знай.ua, голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці.

Також портал Знай.ua писав, що Хайді Клум просто зі сцени показала все, що між ніг: "А ось зараз дуже боляче"