Хайді Клум, одна з найвідоміших моделей у світі, поділилась архівним знімком, який зробили близько трьох десятків років тому.

Клум показала на фото найріднішу людину.

Хайді Клум

На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала архівне фото зняте не менше 30 років тому. На ньому ледве можна розпізнати успішну топ-модель. В кадрі усміхається юна дівчина, а поруч кучерявий красень - її батько.

"Я люблю тебе, тату", - ніжно підписала фото знаменитість.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Днями модель також опублікувала знімок, на якому їй 25 років. Ми вже й забули, що колись Хайді була брюнеткою.

Протягом багатьох років вона не змінює імідж на відміну від інших знаменитостей. Підтягнута фігура, ідеальну засмагу та світлі локони — риси, за якими вона пізнавана найбільше.

Додамо, Хайді має чотирьох дітей. 45-річна Клум збирається під вінецья з 29-річним музикантом Томом Каулитцем. Через це відомий актор Антоніо Бандерас жорстко потролив модель.

Нагадаємо, німецька модель Хайді Клум шокувала фанатів незвичайним знімком з рептиліями.

Як повідомляв раніше Знай.ua, голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці.

Також портал Знай.ua писав, що Хайді Клум прямо зі сцени показала все, що між ніг: "а ось зараз дуже боляче"