Відомих холостяк України і Грузії Іраклі Макацарія став новим тренером в 9 сезоні проекту "Зважені та щасливі", який стартує на СТБ вже 29 серпня. Щодо його участі в якості зіркового тренера виникало чимало запитань, адже за професією він зовсім не тренер.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Незважаючи на те, що спорт займає величезну частину мого життя, коли мені запропонували стати тренером "Зважених та щасливих", я зрозумів, що тепер беру відповідальність не тільки за себе, але й за інших людей. А це не просто люди, а з величезним надмірною вагою. Їх організм давно піддається різним ризикам: тиск, судини, серце. Для того, щоб давати їм правильні навантаження, мені потрібно було поліпшити свою кваліфікацію. Відповідно, як тільки я прийняв рішення брати участь в проекті, активно готувався отримати сертифікат тренера в Грузії", - коментує Іраклі.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Грузії такий сертифікат видає міжнародна асоціація бодібілдерів. Навчання зайняло близько трьох місяців. Через місяць після старту проекту Іраклі вже отримав акредитацію сертифікованого тренера. Але крім цього, вирішив отримати ще й сертифікат міжнародного зразка.

"Я знайшов міжнародні онлайн-курси, після проходження яких я можу працювати як фітнес-тренер в будь-якому європейському клубі", - розповів Іраклі.

Нагадаємо, скандальна зірка "Дом-2" зібралася на "Зважені та щасливі".

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Холостяка" увлажнил Instagram сталевими м'язами.

Також Знай. ua писав, що як тепер живуть учасники відомого шоу, вражаючі фото до і після.