Новий сезон масштабного медичного проекту "Я соромлюсь свого тіла-6" стартує вже 1 вересня на СТБ. В цьому році команда кращих лікарів зіткнеться відразу з декількома надскладними хворобами, про які не розповідали ні в одному з попередніх сезонів.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, українцям покажуть серію різних експериментів і розвіють поширені медичні міфи – від питання "чи все бородавки від жаб" до "допомагає сеча при опіках".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До лікарів "Я соромлюсь свого тіла" акушера-гінеколога Людмилі Шупенюк, хірурга-травматолога Валерію Ославскому і дерматолога-венеролога Катерині Безвершенко прийдуть пацієнти з неймовірно складними діагнозами - важке захворювання м'язів та суглобів - артрогрипоз, унікальний випадок ранньої хвороби Паркінсона, запущена дерматологічна проблема - ринофіма, а також чоловіча анорексія і несправжня вагітність. Будуть і унікальні інтимні проблеми, такі як повне подвоєння статевих органів і перелом статевого члена.

"Глядачі дізнаються про нові хвороби, побачать вже відомі захворювання, але з іншим перебігом. Вони познайомляться з історіями нових героїв, їхніми долями, дізнаються про нові можливості лікування. Багато корисного ми покажемо і розповімо завдяки експериментам. Висновки будуть цікаві не тільки пересічному глядачеві, але і професіоналу. Будемо відчувати на собі, як протверезити випила, як зняти стрес і багато іншого", - розповідає Людмила Шупенюк.

Також стане більше маленьких пацієнтів. Серед них буде хлопчисько, який має одну заповітну мрію – просто пограти у футбол. 6-річний Іллюша мріє стати на ноги, адже хлопчик народився з серйозним захворюванням - артрогрипоз. У Іллі недорозвинені м'язи і суглоби, викривлені кінцівки - в результаті він не може ходити, а тільки повзає. Ситуацію ускладнює і занедбаність хвороби, оскільки мати не займалася лікуванням дитини. Лікарі проекту опиняться перед складним завданням - поставити Іллюшу на ноги і здійснити його мрію зіграти у футбол зі старшими братами.

Нагадаємо, зірка "Дом-2" зібралася на "Зважені та щасливі".

Як повідомляв Знай. ua, зірка нового сезону "Холостяка" назвав причину свого розлучення.

Також Знай. ua писав, що як тепер живуть учасники відомого шоу, вражаючі фото до і після.