Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала кумедне фото, на якому позує в красивому образі. Однак у підписі до фото Надя підняла дуже серйозну тему цькування дітей у соцмережах.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ваша думка звичайно цікава, але… Нещодавно, на шоу "Голос. Діти", я усвідомила, що у дітей божевільний стрес від коментарів у мережі – вони там часто зовсім не дитячі, часто безглузді та образливі! Це просто кошмар. Я звичайно все розумію, багатьом просто нічим зайнятися, але от хочеться з цим боротися. Особисто від мене – Бан за вашу "адекватну" оцінку моєї зовнішності і зовнішності моїх рідних і друзів! Це мій особистий аккаунт для всіх, кому я цікава. А тим, з кого виходить негатив і жовч – тут не місце! І особисте прохання, будь ласка, не пишіть негатив дітям! Вони по-справжньому страждають через ваші такі оцінки! Світ змінюється, ми разом з ним! Ми нарешті почали говорити про толерантність, екологію, допомогу нужденним і ще багато про що. Давайте тепер станемо трохи добрішими і тут, у світі інтернету", - написала Надя.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.