Молода дружина відомого українського телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко знялася у відвертій фотосесії. Так, знаменитість стала обличчям нової рекламної кампанії колекції суконь від знаменитого дизайнера Андре Тана.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото Кучеренко постає у вишуканих вечірніх вбраннях, які підкреслили її струнку фігуру. Зокрема Олександра з млосним виразом обличчя продемонструвала довгі

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Особливо вдало на ній виглядають сукні з розрізом.

Як розповів сам Андре Тан, ця колекція була створена для сміливих та стильних дівчат, які хочуть сяяти яскравіше за зірки й не боятися продемонструвати свою сексуальність та жіночність. Зйомки нової колекції відбулися у Мілані, ну а автором світлин стала зірковий фотограф Соня Плакидюк.

Зазначимо, що популярний український телеведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров більше не холостяк. Він одружився з "Міс Україна 2016" Олександрою Кучеренко.

Обраниця Комарова - його партнерка по проекту "Танці із зірками. "Під час участі в проекті прихильники часто приписували Дмитру та Олександрі роман. Готуючись до прямих ефірів, вони багато часу проводили разом. Щодня пара присвячувала по 4-5 годин репетиціям спільних номерів, і сам Дмитро зізнавався, що бачиться із партнеркою більше, аніж з рідними.

Нагадаємо, Дмитро Комаров показав найрідніших. Ведучий опублікував зворушливе фото з дитинства, на якому він позує з братом та сестрою.

Як повідомляв портал "Знай.uа" український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Також "Знай.uа" писав, що Комаров зі "Світу навиворіт" розповів усю правду про бізнес Зеленського: "Він не космонавт з паралельної реальності".