Знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле вирішила вперше провести свій знаменитий фестиваль "Рандеву" у сонячній Одесі. Раніше його протягом 5 років традиційно організовували в Юрмалі. Під час прес-конференції у Києві співачка розповіла багато цікавих подробиць про підготовку фестивалю, який впройде с 8 по 10 серпня. Організаторами "Рандеву" Вайкуле на Морвокзалі став "Квартал-концерт".

Під час зустрічі з журналістами Лайма пригадала про своє перше знайомство з Одесою.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лайма Вайкуле

"Одесу я ніколи не забуду, - ділиться спогадами зірка. - Ми приїхали кілька фур: зі сценою, з апаратурою. І як триповерхової висоти будинок - так приблизно музиканти стояли. І я виступала, щось зображала, і сперлася на поруччя, щось таке задушевне співала, і раптом я розумію, що вмираю".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Співачка розповіла, що відчула в той момент.

"Мене довбануло струмом 380 вольт. Я викинула мікрофон з проводом. І я пам'ятаю, як дивилася на свого піаніста, він ще вище стояв, і хотіла сказати "допоможіть", а сказати не можу, тому що виявляється, це потім вже сказали, всі м'язи скоротилися, і я прокусила язик. Мені здавалося, ніхто не помітив".

Для артистки цей день назавди залишиться у пам'яті.

"Я в образі спускалася з другого поверху і думала весь час, серце, серце... Я це ніколи не забуду! Коли я прийшла до тями, люди стояли і кричали: "Лайма, ми за тебе боїмося". Це було дуже зворушливо і приємно. Вони мені дали друге дихання, і я відпрацювала до кінця".

Нагадаємо, знаменита артистка Лайма Вайкуле зізналась, чому для свого фестивалю обрала саме українське місто.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лайма Вайкуле розповіла, чому почала прощатися з рідними: купа листів та вирок лікарів.

Також Знай.ua писав про те, що російська співачка Алла Пугачова втекла від чоловіка на дискотеку.