Легендарна радянська і литовська співачка Лайма Вайкуле відверто розповіла про переживання, крізь яке вона пройшла під час боротьби зі смертельним захворюванням. Так, співачка поділилася розповіддю про свою нелегку долю та боротьбу з раком.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прогнози медиків були настільки сумними, що Вайкуле вже почала прощатися з усіма близькими і почала писати їм листи. За словами співачки, страшне захворювання їй діагностували ще в 1991 році. Фахівці знайшли у неї рак грудей. За невтішного прогнозом лікарів, ймовірність того, що Вайкуле видереться була 20%. Лайма навмисно приховувала своє страшне захворювання, але паралельно проходила всі курси лікування і перемогла останню стадію раку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Говорити про те, що я перемогла хворобу – неправильно. Це доля. Мені пощастило. Значить, я не все сказала. Моєї заслуги немає, я просто це перенесла. Стала хорошою, навчилася любити інших людей і все живе. Вважаю, що людина живе на світі лише для того, щоб ставати краще", – зізналася Вайкуле.

"Шансів вижити було настільки мало, що я навіть підготувала прощальні листи всім своїм близьким", - відверто сказала Вайкуле.

Нагадаємо, легендарна Ніно Катамадзе зізналася, що хотіла б жити в Україні: "Ми знайшли один одного".

Як повідомляв Знай.uа Пугачова зомліла прямо перед камерою: у мережу злили дивне відео.

Знай.uа писав, нетверезі Вайкуле і Кіркоров потискались на камеру: біс у ребро.