Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле прибула в Україну зі своїм знаменитим фестивалем "Рандеву", який традиційно 5 років проводили в Юрмалі. Артистка приїхала до Києва і дала велику прес-конференцію, на якій розповіла про майбутній фестиваль у Одесі та артистах, що будуть виступати. Крім цього, Лайма поділилася історією про невдалий досвід у кіно.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лайма Вайкуле

"Я зрозуміла, що в кіно зніматися дуже легко, - каже вона. - Наша професія набагато складніша. Я зрозуміла це. Всім відмовляла. "Гардемарини" знімалися, стали всі артисти відомими після цього, а я відмовилася від головної ролі. А потім погодилася на якийсь фільм. Нічого не розуміючи в цьому. Сценарій я навіть не читала. А прийшла зніматися, репліки не були розписані. Я не знала, що говорити. Загалом, це було жахливо. Я з усіма посварилася. Але знялася. Нікому не кажу про цей фільм".

На це Вайкуле згадала слова Фаїни Раневської:

"Одного разу погано знятися в кіно - те ж саме, що (я скажу м'якше, ніж вона) наплювати у вічність". І я це вже зробила",- додала співачка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, знаменита артистка Лайма Вайкуле зізналась, чому для свого фестивалю обрала саме українське місто.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лайма Вайкуле розповіла, чому почала прощатися з рідними: купа листів та вирок лікарів.

Також Знай.ua писав про те, що російська співачка Алла Пугачова втекла від чоловіка на дискотеку.