Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася дуже відвертим фото в купальнику, сидячи біля басейну в Беверлі Хілз, США. Так, дівчина засвітила струнке тіло і форми, а ось деякі шанувальники помітили ознаки фотошопу.

"якби довелося вибирати тільки одну соціальну мережу або месенджер, якій/им можна буде користуватися в Україні , що б ви обрали?", - поцікавилася Полякова-молодша. Фолловери не пройшли повз: "Маша??? Подзвони мамі!!!!", "Я бачу фотошоп?кривий басейн😬", "В басейні біля кінчиків волосся плитка трохи відчула фотошоп😂", "Боже мій і так виглядати в 14 років? Таке відчуття що 16", "🔥🔥🔥🔥🔥 красуня, струнка розкішна дівчина !!!!🙌🙌🙌🙌🙌", "Краще видали! і виставив реальну фотку яка ти красуня без photoshopа)", "коли донька переплюнула маму".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.