У вівторок, 6 серпня, померла 61-річна знаменита бізнес-леді, легендарний фешн-директор московського Цуму, віце-президент ювелірної фірми Mercury Алла Вербер. Жінка несподівано пішла з життя після тривалої хвороби, яка спровокувала відмову всіх внутрішніх органів. Їй стало погано на відпочинку в Італії після вечері, а лікарі боролися за життя Вербер майже добу. У Алли було безліч друзів серед зірок шоу-бізнесу, які миттєво відреагували на сумну новину в своїх акаунтах Instagram.

"Це фото зроблено всього якихось пару трійку днів тому, на березі Чорного Моря, в сонячному Бодрумі, на святі у нашого друга - Ігоря Крутого, де ти, люба Аллочка, веселилася і сміялася більше, голосніше і дзвінкіше за всіх....В це НЕМОЖЛИВО повірити....
Я плачу, гірко плачу....Аллочка, ну скажи, що це неправда! Ну скажи, що ти всіх розіграла і пожартувала.....", - підписав Філіп Кіркоров.

"Моя дорога і гаряче люба Алла @verberallaну як так , тільки нещодавно були разом і така жахлива новина , що тебе більше немає з нами 😪🙏#Rip", - сумує Микола Басков.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"ПРОЩАВАЙ,АЛЛА.🙏", - лаконічно підписала Алла Пугачова, чим налякала деяких своїх шанувальників.

"В це неможливо повірити - не стало Алли Вербер @verberalla 🙏🏻 До останнього сподівався, що це не так, але ЗМІ підтверджують. Світла пам'ять. Дуже була гідною людиною. Співчуття рідним і близьким!", - зворушливо підписав Максим Галкін.

"неймовірна, сильна, красива жінка...
неможливо повірити....
хай добре Вам буде там 💔
щирі співчуття рідним і близьким .
Алла Костянтинівна Вербер.rip.🖤", - не приховувала емоцій Світлана Лобода.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Втрата.. ще одна... Приголомшлива Алла Вербер. Шок.. 💔
@verberalla", - приголомшена новиною Віра Брежнєва.

Нагадаємо, що пішов з життя знаменитий співак.

Як повідомляв портал Знай.uа, пішов з життя оскароносний режисер.

Також портал Знай.uа писав, що світ втратив легенду спорту.