Стало відомо, що у вівторок, 6 серпня, вмерла 61-річна знаменита бізнес-леді, легендарний фешн-директор московського ЦУМу, віце-президент ювелірної фірми Mercury Алла Вербер. Про цю трагедію повідомляє Peopletalk.

"За інформацією наших інсайдерів, Аллу Вербер вчора госпіталізували в лікарню у Форті в Італії, а сьогодні її не стало. Приносимо співчуття всім близьким та рідним", – розповіли в повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, Вербер померла після тривалої хвороби, яка спровокувала відмову всіх внутрішніх органів.

Так, жінці стало погано на відпочинку в Італії після вечері. Потім, як її госпіталізували медики зафіксували у неї анафілактичний шок. Швидше за все він і спровокував відмова органів та обширний інфаркт, який став причиною смерті.

"Лікарі боролися за її життя майже добу, але сьогодні, близько 16:00, Алла Вербер померла", – підкреслили в повідомленні.

Незадовго до смерті Вербер відвідала ювілей Ігоря Крутого в Туреччині. Вона виглядала цілком здоровою і щасливою. Опубліковані останні фото бізнес-леді.

До того ж, в 2013 році в інтерв'ю знаменитість розповідала, як перемогла рак.

"Я хочу сказати людям, для чого я зробила це інтерв'ю. Для того, щоб всі зрозуміли, що, коли сідаєш навпроти лікаря і лікар каже, що в тебе рак, – це не означає, що це кінець і твоє життя закінчилося. Спочатку думаєш тільки про себе – тільки б вижити. Зараз, коли все вже позаду, шалено хочеться допомогти людям. Як завгодно. Не завжди тільки грошима можна допомогти", – розповіла вона.

Про рак крові третьої стадії Вербер дізналася тільки напередодні 50-річчя.

"Коли діагноз був поставлений, депресія була страшна. Плакала. Всі плачуть. Неможливо не плакати", – також оповідала вона.

Нагадаємо, що пішов з життя знаменитий співак.

Як повідомляв портал Знай.ua, пішов з життя оскароносний режисер.

Також портал Знай.ua писав, що світ втратив легенду спорту.