Один з братів Шумахерів, Юрій Великий нарешті підтвердив інформацію, яка не давала спокою українцям. Він дійсно замінить Володимира Зеленського в "95 Кварталі".

Про це Великий повідомив на своїй сторінці в Instagram, прикріпивши скрін новини порталу "Знай.uа".

"Ну багато хто вже й так здогадалися) #95квартал #юрийвеликий". написав актор під знімком

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сьогодні ми писали, що актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий сказав, хто пародіюватиме президента України Володимира Зеленського. Так, тепер буде ще один новий актор - пародист. Нарешті знайшли того, хто пародіюватиме Володимира Зеленського.

"Знайшли, і ви його знаєте. Ми на фінішній прямій вибору - це, швидше за все, буде Юра Великий, який був одним з братів Шумахерів. Як відомо, один поїхав дуже далеко. Хто точно буде пародіювати Вову - ви дізнаєтеся в Одесі 13 серпня на нашому концерті. Звижайно, роль першої леді залишається за Оленою Кравець", - сказав актор.

Нагадаємо, хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Як повідомляв портал Знай.uа, гумор-шоу "Жіночий квартал" з Оленою Кравець навчили Одесу гумору.

Також раніше "Квартал 95" емоційно звернувся до Зеленського - гумористи на чолі з Євгеном Кошовим попередили нового президента про складнощі, які його чекають у політиці.