Колишній чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу насолоджується відпочинком за кордоном, до того ж у компанії нової жінки. Ходять чутки, що пара вже давно разом.

Про роман екс-чоловіка Лорак активно заговорили після публікації цікавих знімків в Instagram Муреата. Турецький бізнесмен опублікував спільні фото з новою пасією на тлі мальовничих пейзажів Пальми-де-Майорки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Життя стає справжньою і дивовижною, коли ви знаходите людини, яка відчуває з вами ті ж почуття і так ж дивиться на майбутнє", - прокоментував він свій знімок.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дівчину звати Санія Ахметова. Вона живе в Києві. Подейкують, що саме через Санію і розпався шлюб зіркової пари інібито Мурат з нею у стосунках вже понад рік.

Як відомо, про тріщину в сімейних стосунках Лорак та Мурата заговорили влітку 2018-го, коли застукали його в одному з клубів у обіймах з моделлю Яною Бєляєвою. Тоді дівчина стверджувала, що між ними нічого немає, але їй мало хто повірив. Сьогодні Бєляєва, яку багато хто називав розлучницею.

Додамо, українська співачка була в шлюбі з турецьким бізнесменом майже 10 років. У колишньої пари є донька Софія, яку Лорак перевезла до Росії та влаштувала в одну з приватних шкіл. Мурпат підтримує стосунки з Ані заради спілкування з донькою.

Нагадаємо, Ані Лорак налякала фанатів невдалим образом. Співачка вийшла на сцену в облягаючих лосинах, не всі зрозуміли новий імідж.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

Також Знай.ua писав, що артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.