Українські ЗМІ дізналися, з ким залишиться 7-річна Софія після розлучення Ані Лорак та Мурата Налчаджіоглу. Про це пише Clutch.

Нещодавно стало відомо, що українська співачка Ані Лорак ще 4 грудня подала документи на розлучення в Шевченківський суд Києва. Слухання по справі пройшло 24 грудня. Як відомо, знаменитість розлучається з чоловіком Муратом Налчаджіоглу через його численні зрад, які стали надбанням громадськості після того, як Мурата підловили з київської тусовщицею Яною Беляевое.

Тепер Обозреватель з'ясував, з ким залишиться 7-річна Соня після розлучення батьків.

Юрист розповів, що після засідання, запланованого на четвер, 31 січня, дівчинка, швидше за все, залишиться з мамою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дитина може не залишитися з мамою, якщо у неї є проблеми з наркотиками або алкоголем. Якщо таких проблем немає, але у неї також немає коштів, то теоретично суд може вирішити на користь тата. Якщо все в нормі, то дитина залишається з мамою до 14 років, а після цього вже сама вибирає, з ким їй жити", – пояснив юрист.

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російським містам, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, у вівторок, 29 січня, Лорак опублікувала дуже неоднозначний пост на своїй сторіці у соцмережі Instagram.

Артистка опублікувала знімок, на якому вона одягнена в чорне вбрання і написала: "Кожен день дарує нам нові фарби. Як ваші справи?".

На фото Ані Лорак з легкою посмішкою, але в її очах читається смуток. А при уважному розгляді знімка можна побачити чорні кола під очима, наче вона кілька днів не може виспатися. Може артистка захворіла або проплакала всю ніч.

Нагадаємо, Ані Лорак похвалилася новими кадрами, але щось пішло не так.

Раніше Знай.uа повідомляв, Мурат прозрів після розлучення з Лорак.

Також Знай.uа писав, чоловік Ані Лорак зворушив підписників постом в соцмережах.