Зірка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько радує шанувальників публікаціями в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, позуючи з Дзідзьо і співачкою Tayanna. Так, артистка приголомшила несподіваною новиною - виявляється, вона візьме участь у новому сезоні улюбленого українцями шоу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1", яке можна буде побачити вже з 25 серпня.

"Те, про що багато хто знав, але боявся запитати..😉 досі не вірю, що це все відбувається зі мною...що ж, Світе, тепер давай танцюй!!..)", -поділилася радістю Кравець. Фолловери залишилися в захваті: "Ось тепер точно буду дивитись Танці)))", "Яка гарна , Лєнуьска!!!!", "Мурашкиии! Олена 😍😍😍", "Каааайффф🔥🔥🔥 Запалюй 💋", "Олена🔥🔥🔥 Голосувати буду тільки за вас!!!❤️❤️❤️ Принцеса👑", "Мрії збуваються...😍", "Тепер я знаю, як пройде мій вечір неділі 😏❤️ чекаємо дуже сильно ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, старша дочка Олени Кравець Маша здивувала кардинальною зміною іміджу.

Раніше Знай.uа повідомляв, що актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою політичну кар'єру.

Також Знай.uа писав, що Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.