Голлівудського актора Леонардо Ді Капріо застали за поцілунками з прийомною дочкою Аль Пачіно Камілою Морроне.

У мережі опублікували численні пікантні знімки парочки, яка не соромилися у виразах своїх почуттів, сидячи в джакузі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що ДіКапріо трохи набрав у вазі, про що свідчить кругленький животик зірки. Зате Каміла виглядала приголомшливо в злитому білому купальнику, який підкреслив розкішну фігуру.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Примітно, що раніше західні таблоїди поширили інформацію, ніби Леонардо вже зробив пропозицію своїй коханій, проте ні сам актор, ні Морроне коментарів з цього приводу не давали.

Каміла – починаюча аргентинська актриса і фотомодель, народилася в Буенос-Айресі, але вже в дитинстві переїхала з родиною до Лос-Анджелесу.

Нагадаємо, Леонардо Ді Капріо відірвався з Камілою Морроне в Сен-Тропе

Як повідомляв портал Знай.ua, найбажаніший холостяк Голлівуду Леонардо Дікапріо оголосив про заручини.

Також Знай.ua писав, Ді Капріо прокоментував пожежі в Сибіру