Ді Капріо — про пожежі в Сибірі

Лео приєднався до Сергія Звєрєву, Мар'яні Рв та іншим зіркам, які висловилися на тему страшних лісових пожеж. У своїй 33-мільйонної інсте він процитував матеріал The Guardian:

"Полярне коло страждає від безпрецедентної кількості пожеж. Великі пожежі в Гренландії, Сибірі і на Алясці виробляють шлейфи диму, які видно з космосу. Всесвітня метеорологічна організація заявила, що пожежі викидають в повітря стільки вуглекислого газу за місяць, скільки вся Швеція за рік"

пожежа у Сибірі

Як зазначалося раніше полум'я охопило регіони в Сибірському і Далекосхідному федеральних округах. Горить тайга в Бурятії, Іркутської області, Якутії і Красноярському краї. До вівторка, 30 липня, пожежа в Сибірі охопив більше трьох мільйонів гектарів лісу – у чотирьох регіонах ввели режим НС. Основні осередки знаходяться в Красноярському краї, Іркутської області і Якутії. Дим від пожеж накрив Західний Сибір з Уралом і дійшов до Поволжя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Задимлення від пожеж відчувається не тільки в Красноярську, практично над всією Сибіром варто зміг і на даний момент дим вже перевалив за Урал, досяг Поволжя, Татарстану та Казахстану, де метеорологи повідомили, що в деяких регіонах країни вже спостерігається перевищення гранично-допустимої концентрації шкідливих речовин в повітрі.

Нагадаємо, заступник голови Офісу президента Тимошенко заявив, що ніхто не буде змушувати депутатів у Раді натискати кнопки.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Слава Камінська здивувала мережу новим відео з величезним животом.


Також Знай.uа писав про те, що антиукраїнська риторика прозвучала під час наради в мерії.