Культовий серіал "Беверлі-Хіллз, 90210" повертається - 7 серпня 2019 року відбулася прем'єра його продовження.

Телеканал Fox вже опублікував першу серію продовження "Беверлі-Хіллз". Вперше за багато років улюблені мільйонами герої Брендон Волш, Андреа Цукерман, Бренда Волш, Стів Сандерс, Девід Сілвер, Донна Мартін Келлі Тейлор знову зібралися на одному майданчику.

Уривок першої серії "Беверлі-Хіллз, 90210" був опублікований на офіційному акаунті серіалу в Instagarm.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вони давно не бачили один одного. Що тепер?". йдеться у підписі до відео

За сценарієм, актори через 30 років зустрічаються з фанатами, згадують минуле і вирішують відродити серіал.

Серіал повернувся на екрани

Нагадаємо, що зовсім недавно вийшов перезапуск телесеріалу "Зачаровані", також незабаром повернеться на екрани "Беверлі-Хіллз 90210". Але тепер стало відомо, що стриминговый сервіс HBO Max пустить у хід продовження американського підліткового серіалу "Пліткарка".

Як повідомляв портал Знай.ua, актори телесеріалу "Беверлі-Хіллз, 90210" показали фото зі зйомок.

Також портал Знай.ua писав, що стало відомо, чи буде продовження серіалу "Друзі".