Український ведучий Дмитро Комаров, який напередодні звернувся до українців по допомогу, повідомив радісну новину. Пес, за якого хвилювалася вся країна нарешті знайшовся.

Про це Дмитро написав на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Комарова, пес по кличці Алтай повернувся додому і навіть не сам, а разом з "дівчиною".

"Про любов) Алтай знайшовся. Через кілька годин після поста сусіди помітили його з дівчиною і "затримали" обох. Тепер ми шукаємо господарів цієї дівчинки, з якою Алтай провів "медові" 5 днів десь в лісах під Київським морем. Самиця доглянута, акуратна, з двома нашийниками. Не сумніваюся, її зараз хтось дуже шукає і переживає", - написав Комаров.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тепер, за словами Комарова, потрібно розшукати господарів собаки, яка прийшла за Алтаєм.

"Ну а тепер найголовніше. Ми шукаємо господарів дівчата Алтаю, яку він привів. Хотянівка, Новосілки, Дубечня, Вишгородський район - ця маленька дівчина звідси. Обіцяємо годувати, поїти і доглядати до тих пір, як з'явиться господар. Щоб виключити шахрайство, щоб красуня не потрапила в чужі руки, собаку віддадуть тільки тому, хто спершу пред'явити кілька її фотографій, плюс підтвердить, що проживає або має дачу в цьому районі", - додав телеведучий.

Комаров також розповів, наскільки сильно переживав за пса, який став йому справжнім другом.

"Готувалися ми, скажу чесно, до найгіршого. У нашому лісі є вовки. Але більше боялися, що Алтаю на шляху зустрілися погані люди. Є маса ситуацій, в яких собака може загинути. Коли пес вперше за 8 років надовго пропадає - боїшся його більше не побачити...Дуже люблю собак за їх відданість і щирість. Вони не вміють імітувати і прикидатися - вони люблять тільки по-справжньому. Багатьом людям є, чому вийде у собак", - додав Дмитро.

Нагадаємо, красуня-дружина Дмитра Комарова, 21-річна Олександра Кучеренко поділилась з шанувальниками новим фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаров з Дружиною поділились планами на майбутнє та розоповіли про нащадків.

Також Знай.ua писав про те, що Комаров зізнався, чому обрав собі дружину на 14 років молодшу.