Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала веселе відео, яке є фрагментом-анонсом її нового влогу. Як виявилося, в цей раз Дорофєєва зняла незвичайний влог, вона зробила інтерв'ю з популярною українською блогеркою Сашею Чистовою.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Так, на відео можна побачити Дорофєєву з табличками "Було" і "Не було" в руках. Цими табличками співачка відповідає на провокаційні питання, які зачитує Саша. Так, серед іншого, Надя відповіла на інтимні питання про секс, кохання і поцілунки, а також розповіла, в яких випадках відмовляється від фотографій з фанатами.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.