Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео з їх з Владом Топаловим розкішного весілля в Сорренто, Італія. Так, артистка показала зворушливий момент, на якому батько Регіни, Петро, провів доньку до вівтаря.

"Я знаю, що мій тато хвилювався більше звичайного🙈
Каже мені:
- Доню , ти хвилюєшся?
- Звичайно 👰 - І я хвилююся дуже сильно. - Пап, а якщо я спіткнулася й упаду?
- нічого страшного , я тебе підніму 🙈😆 і донесу до Влада.
Тато завжди знайде вихід з ситуації))) він у мене такий!!!найвинахідливіший , найсильніший, найдобріший і кумедний ❤️", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Зворушливо , сильно , чарівно і так по сімейному ❤️", "До мурашок😍 наші тата найкращі🙏💪нехай всі вони будуть здорові🤲🥰", "Один з найбільш зворушливих моментів на будь-якому весіллі 💓", "Ой як мило, дивлюсь і плачу, так зворушливо😍".

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.