Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало і повеселило її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала фото, на якому позує у досить незвичному образі на весіллі сестри.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як виявилося, молодша сестра Світлани відзначає День народження, тому співачка вирішила привітати її спільним фото. На знімку обидві Лободи відображені на весіллі Оксани, яке відбулася у липні. Як видно, на весілля сестри Світлана заявилася в міні-сукні чорного кольору в білу сіточку. У підписі до фото співачка написала: "З Днем Народження, моя улюблена маленька Ксю. Будь щаслива! Я завжди поруч!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.