Юрій Великий буде пародіювати в "Кварталі 95" президента Володимира Зеленського. У своєму Instagram комік поділився новим відео з концерту в Одесі, де він вперше вийде на сцену в якості пародиста Зеленського.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео видно Юрія Великого, який знімає себе на тлі людей, які прийшли на концерт "Кварталу". Видно, що він вже виступив і зняв перуку для виступу, який повністю повторює зачіску самого Зеленського. Але найбільше у Юрія схожий голос з голосом президента, який він потренував напередодні. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію актора.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Великий з "Квартал 95" показав, як йому живеться на місці Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.