Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавну серію кадрів з ранкового тренування, позуючи із зірковим фітнес-тренером Андрієм Хомицьким. Так, артистка зізналася, що обожнює зустрічати такі світанки, засвітивши обличчя без макіяжу і схудлу фігуру. Варто відзначити, що зазвичай вони з чоловіком Потапом займаються спортом разом, однак виконавець поїхав до Одеси.

"Навіть не уявляєте який це кайф, коли ще всі сплять, зустріти світанок в компанії @khomytskyi_official. І не просто, а з користю💪🏼☀️всім передаємо сонячний настрій і заряд бадьорості 😘❤️", - поділилася радістю Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Настуся, ви переплутали лисого мужика, це не Потап)))", "Щось вже дуже багато тренера у стрічці 👍😉", "Це походу коханець, Насті😁", "Патап вже на себе не схожий від сімейного життя!🤦‍♂️", "Дивно зустрічати світанок з іншим чоловіком😀".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!