Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила серію розкішних кадрів, позуючи для новенької фотосесії. Так, артистка приміряла довгу сукню тілесного кольору з червоними вставками від культового бренду Chloé, залишившись босоніж і з натуральним макіяжем.

"💋", - лаконічно підписала Фреймут. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Красуня!Плаття шикарне,оригінальне, незвичайно дивитесь на цьому фото!", "Як завжди пані Ольга красуня ))))", "Чарівна! 😻😻😻", "Оля, ви як завжди на висоті! Ми дуже любимо вас! 💞", "Ви чарівна ❤️ А погляд просто неповторний", "Оля як завжди така модна і ошатна😏", "Ви - неймовірна ❤️❤️❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.