Останній сезон шоу "Голос країни" на 1+1 подарував українським меломанам ще одну пару, чиєю весілля будуть чекати багато років. Тіна Кароль та Дан Балан, на думку глядачів, закрутили роман під час зйомок проекту, але через напружений робочий графік ймовірним закоханим довелося розлучитися. Так, молдавський виконавець вирушив у концертний тур, а знаменита красуня не перестає радувати кадрами з новій фотосесії, яка відбулася в США. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На час парочка навіть зникла з соціальних мереж, але днями Балан повернувся Instagram, поділився фотографією з молдавськими кавунами і відповів на кілька запитань шанувальниць. Так, стало відомо, що артист вперше побував у таборі в 11 років, його забавляють "безглузді" коментарі, а незабаром відбудеться прем'єра нового кліпу на пісню "Треба".

Однак серед прихильниць були і ті, які готові скласти конкуренцію Тіни Кароль. Так, одна з них запитала, чи можна взяти прізвище артиста, і незабаром отримала відповідь від самого Дана Балана.

Нагадаємо, що Тіна Кароль заворожила мережу новим фото, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетним фан-артом від одного з шанувальників.

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль похвалилася дуже незвичайним для себе чином, позуючи в США.