У 2013 році шанувальниці Олексія Завгороднього (Позитиву) розділилися на два фронти: одні були безмежно щасливі за кумира, який збирався узаконити стосунки з коханою Ганною Андрійчук, а інші – навпаки – сумували через те, що серце музиканта зайнято. Тепер же пара не приховує своїх почуттів і регулярно публікує спільні фотографії в соціальних мережах. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Як приємно дивитися на ваші фотки, хлопці! Ось так і виглядає справжня любов!", "Аню, ти просто чудо! Льоші так пощастило з тобою", "Очей не відвести, яка милашная пара. Щастя вам і діток побільше!!!", – коментували раніше користувачі знімки Позитиву і Андрійчук-Завгородньої.

Однак важко не помітити, як змінилася зовнішність дружини Завгороднього за той час, поки вони були разом. Крім того, що Ганна розцвіла, її губи стали набагато більше. За припущеннями, Андрійчук-Завгородня вдалася до уколів краси, які й допомогли досягти такого результату.

Дивись фотографії дружини Позитиву з 2011 року.

А тепер порівняй з новими фотографіями Анни Андрійчук-Завгородньої.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва анонсувала новий влоги, нарешті розкривши всі карти.

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва поділилася спільними кадрами з подружкою.

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва показала розкішне фото, проте втратила валізу з одягом.