Відома українська актриса Олена Кравець останнім часом часто тішить своїх підписників в соцмережі новими цікавими світлинами та відеороликами. Цього разу в мережі з'явилося фото, яке викликало багато запитань у шанувальників Кравець.

Фото опублікувала зірка "Квартал95" на сторінці в Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли в жіночому колективі Театру опери та балету тільки один чоловік. Ще й такий талановитий", - підписали автори посту нове фото.

Знімок миттєво викликав підозрілі коментарі підписників Олени. На фото Кравець обіймається з високим незнайомцем.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ого ...Солодка парочка",

"Що за чоловічок?",

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Додамо тако, що нещодавно зірка студії "Квартал 95" та проекту "Жіночий квартал" Олена Кравець здивувала шанувальників досить відвертим образом. Так, зірка постала перед камерою у світлій сукні, яке пікантно оголило її плечі.

Нагадаємо, зірка Кварталу 95 виходить заміж, пропозицію руки і серця отримала просто на сцені: фото.

Як повідомляв Знай.uа Корольова дала волю своїм соковитим принадам на очах у сотень азербайджанців, Тарзан такого не витримає: фото.

Також портал Знай.uа писав, Олена Кравець із Квартал 95 показала, де живуть найкрасивіші дівчата: "Крута теличка".